vi erbjuder föreläsningar

Varför inte förgylla er konferens eller kick-off med en spännande föreläsning? Eller vill ni få ut så mycket som möjligt av konferensen med en erfaren moderator? Vi erbjuder en mängd olika föreläsare, inspiratörer och moderatorer via vår samarbetspartner SAJ Föreläsar- och eventbyrå. De har ett brett nätverk och något som passar alla smaker.

Nedan så presenterar vi några exempel på föreläsare som vi rekommenderar!

 

CAROLINE LARSSON

Insåg att hon behövde tro på sig själv.
När Caroline för första gången hoppade upp ur sjukhussängen på ett ben efter en omtumlande amputation hade hon dåligt med energi. Som golfproffs och levnadsglad tjej ville Caroline fortsätta leva och insåg väldigt snart att hon behövde kämpa och tro på sig själv.

Insikten om de möjligheter som fanns kvar trots amputation och cancer var det som var avgörande för att hon skulle kunna lyfta sig själv ur sjukhussängen, använda sig utav samarbetet på sjukhuset för att fylla på arbetsglädje och få engagemang till att leva vidare. Den mentala inställningen avgjorde målet om att ta sig tillbaka, inte bara till livet utan till en proffskarriär inom golf.

Två och en halv månad efter operationen spelade Caroline sin första golftävling på ett ben, SM i elitserien.

GÖRAN ADLÉN

Göran Adlén är en av Sveriges absolut populäraste och mest efterfrågade föreläsare, som alltid är förberedd, aktuell och inte minst passionerad. 

Han har en säregen förmåga att förnyar sig och både humor, allvar och kunskap finns med när han kliver upp på en scen som den suveräna trendspanare, föreläsare eller moderator han är. SAJ utsåg Göran Adlén till Årets Föreläsare 2014.

– Jag vill beskriva mig som en entreprenör och kreatör som älskar framtiden, häftiga kreativa idéer och allt nytt som händer och någon som aldrig lämnar något åt slumpen. Jag vill ge min publik något bestående, inte bara ett skratt för stunden. Jag vill skapa förändring. Jag vill skapa resultat! Jag vill ge massor av inspiration och energi, säger Göran som är aktuell med sin femtonde (15) trendrapport och fyra nya föreläsningar.

Anna Almberg

Anna är den passionerade kommunikationsexperten som vet vad som krävs för att få en organisation att gå åt samma håll. Hon föreläser om bemötande, kommunikativt ledarskap och intern kommunikation. Hennes huvudbudskap är att människor är det viktigaste kapitalet som finns.

– Jag vill att människor ska känna mer engagemang i sina liv och i sitt arbetsliv. För livet är för kort, säger Anna.

Anna beskriver sig själv som en ”rädda-arbetslivet-entreprenör” och har under många år utvecklat kreativa verktyg som hon vill dela med sig av för att fler ska lyckas med bemötande och intern kommunikation. Det handlar om att skapa glöd i människors hjärtan. Att få alla att känna sig viktiga och engagerade och ge medarbetare förtroende att tänka själva. Det smittar till omvärlden.