vi erbjuder föreläsningar

Varför inte förgylla er konferens eller kick-off med en spännande föreläsning? Eller vill ni få ut så mycket som möjligt av konferensen med en erfaren moderator? Vi erbjuder en mängd olika föreläsare, inspiratörer och moderatorer via vår samarbetspartner SAJ Föreläsar- och eventbyrå. De har ett brett nätverk och något som passar alla smaker.

Nedan så presenterar vi några exempel på föreläsare som vi rekommenderar!

 

Johan Olsson

Johan är känd för att inte lämna något åt slumpen. Han har målmedvetet siktat på att lyckas och att nå ända fram. Han har lyckats och han har vunnit och stått högst upp på prispallen. Men vägen dit har inte varit varken enkel eller spikrak.

Nu finns chansen att lyssna på Johan när han föreläser under rubriken – Tankar och verktyg – som skapar en effektivare och lyckligare tillvaro.

– Det känns både spännande och roligt att ha mer tid till att komma ut och föreläsa. Jag nådde framgången sent i idrottskarriären, och kom dit genom att jag vågade tänka utanför boxen. Något jag hoppas kunna inspirera att göra med mina föreläsningar, säger Johan som berättar om sin karriär, hur han har tacklat motgångar, hur han har lyckats, hur det var att lämna familjen i åtta (8) veckor och leva och träna som en eremit och hur han tänkte i ledningen av 5-milen i Falun 2013.

Olof Röhlander

Olof Röhlander är norrlänningen som sadlade om från elitspelare i bordtennis till mental tränare, inspiratör och författare. Den senaste boken kom i januari 2016 och heter Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda. I föreläsningen med samma namn myntar Olof det nya begreppet NJUTARBETA, dvs Business With Pleasure.

Sedan år 2011 har Olof Röhlander – år efter år – varit den mest bokade talaren i näringslivet och är den ende som erhållit sex olika talarutmärkelser. Nu, efter drygt tio år som professionell inspiratör, har Olof aldrig varit bättre.

Här utlovas energi till jobbet, samt inspiration och tankar om det goda livet, förändring och det egna ansvaret!

Anna Almberg

Anna är den passionerade kommunikationsexperten som vet vad som krävs för att få en organisation att gå åt samma håll. Hon föreläser om bemötande, kommunikativt ledarskap och intern kommunikation. Hennes huvudbudskap är att människor är det viktigaste kapitalet som finns.

– Jag vill att människor ska känna mer engagemang i sina liv och i sitt arbetsliv. För livet är för kort, säger Anna.

Anna beskriver sig själv som en ”rädda-arbetslivet-entreprenör” och har under många år utvecklat kreativa verktyg som hon vill dela med sig av för att fler ska lyckas med bemötande och intern kommunikation. Det handlar om att skapa glöd i människors hjärtan. Att få alla att känna sig viktiga och engagerade och ge medarbetare förtroende att tänka själva. Det smittar till omvärlden.